Főoldal

KARDA INGATLAN

INGATLAN ÉS HITELIRODA

MEGBÍZHATÓSÁG

SZAKÉRTELEM

GYORSASÁG

Egy ingatlan eladása, illetve vásárlása mindig nagy odafigyelést, hozzáértést, szakértelmet igényel. Mivel jellemzően nem minden nap adunk veszünk ingatlant, érdemes ilyen esetben ingatlanirodához fordulni. Számos kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, rengeteg időt ( és nem ritkán pénzt) spórolhatunk, ha hozzáértő ingatlanost találunk. Munkatársaink évek óta a szakmában dolgoznak, folyamatosan követjük az aktuális változásokat, mind a piaci, mind a törvényi változásokat, hogy mindig az ügyfelünknek legmegfelelőbb tanácsot tudjuk adni.

Jogi hátterünket elismert, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező ügyvéd biztosítja, hitelközvetítőink rugalmas, segítőkész szakemberek, akik igyekeznek minden problémára megoldást találni. Ha minket bíz meg ingatlanja értékesítésével, mi a tökéletes vevő kiválasztásától, az adásvétel lebonyolításán át, akár a közüzemek átírásáig végig kísérjük a folyamatot. Ha a mi ingatlanjaink közül választ, biztosítjuk, hogy segítünk megtalálni álmai otthonát, és garantáljuk hogy a későbbiekben sem érik kellemetlen meglepetések.

Ha megtisztel minket bizalmával,mi azt szakértelmünkkel, alázatos munkánkkal, háláljuk meg.
Hívjon bátran, bármilyen kérdése van, szívesen segítünk!

INGATLANOK

Eladó Lakás

Eladó frissen felújított 2+1 félszobás belvárosi lakás

  • Dunaújváros
  • Lakás
  • 56 m2

Eladó DUnaújváros belvárosának legkedveltebb részén, egy első emeleti, 2+1 félszobás, igényesen felújitott tégla lakás.

27.900.000 Ft
Eladó Lakás

Eladó felújított állapotú három szobás második emeleti lakás

  • Dunaújváros
  • Lakás
  • 64 m2

Eladó DUnaújváros csendes, családbarát részén, két épületes épület második emeletén egy 64m2 es három szobás lakás.

28.900.000 Ft
Eladó Ház

Eladó 100m2 es, 3 szobás családi ház Mezőfalva kedvelt részén

  • Dunaújváros
  • Családi ház
  • 100 m2

Eladó Mezőfalva kedvelt, csendes részén egy esztétikailag és szerkezetelieg is szép állapotú, 3 szobás családi ház, nagy telekkel.

19.900.000 Ft

Rólunk mondták

Gyors, preciz és megbízható munkát végző iroda.. Nagy vevőkörrel van felruházva országszerte. Mindenkinek aki eladni, vásárolni, bérbe adni illetve bérbe venni szeretne ingatlant, csak ajánlati tudom Őket! Köszönöm munkátokat!

Pecsét Barbara

Mindenkinek aki el szeretné adni a lakását, vagy esetleg venni szeretne ajánlom a Karda Ingatlan és Hitel irodát. Nagyon gyorsak, segítőkészek és megbízhatóak, csak pozitiv tapasztalatom van velük kapcsolatban!

Szeitertné Csilla

A lehető legjobbkor találkoztunk, hatalmas segítséget jelentettek nekünk. Naprakész szakmai ismeretek, gyors, lelkiismeretes munkavégzés, és semmi melébeszéd! Szívből ajánlom őket! Köszönöm!

Molnár Zsolt

Fél éve próbáltuk eladni eredménytelenül házunkat Dunaújvárosban, többen is dolgoztak az ügyön, de csak igérgetést kaptunk. Majd felhívott Gábor és Ildikó, találkoztunk és egy hét alatt! eladták a házunkat!  Nagyon nagy segítség voltak nekünk,  tényleg minden folyamatot össze hangoltak, és bármikor számíthatunk rájuk, mind az értékesítésben, mind a hitel intézésében! Köszönjük!

Aramia Szilvia

Szívből ajánlom Ilidkót és Gábort! Gyors, korrekt és maximálisan rugalmas szakemberek! Köszönöm a segítségetek!

Mezei Piroska