Munkatársaink

Karda Gábor

Értékesítési tanácsadó, Biztosítási ügyintéző

Már több mint tíz éve foglalkozok értékesítéssel, ezen belül 2017 óta ingatlanok értékesítésével. Szerencsés vagyok, mert a szakmám a hobbim is egyben, minden érdekel, ami értékesítéssel és marketinggel kapcsolatos. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam, és mindig megtaláljam az ügyfelem számára a lehető legjobb pénzügyi megoldást.

Sipos-Páldi Ildikó

Ingatlanértékesítő, pénzügyi tanácsadó

Mindig is érdekeltek az ingatlanok, a lakberendezés, az ahogy egy lakásból otthont lehet varázsolni. Ingatan értékesítéssel 2012 óta foglalkozok, azóta ez lett a szenvedélyem. Nekem minden megbízás személyes ügy, számomra fontos, hogy kereső ügyfeleimnek az ideális otthont, illetve az eladóknak legjobb vevőt találjam meg. A sokéves tapasztalat mellett mai napig folyamatosan képzem magam, mert munkámhoz elengedhetetlen, hogy naprakész legyek.

Tancsa Anita

Hitelügyintéző

Világéletemben vonzott a pénzügyek, és a számok világa. Számomra rendkívül izgalmas felfedezni, azt, hogy hogyan tudok különböző pénzügyi termékek helyes társításával jelentős összegeket spórolni ügyfeleimnek. 10 évet töltöttem el Magyarország egyik vezető pénzintézeténél prémium személyi bankárként, de rájöttem, ahhoz, hogy a legjobbat tudjam adni ügyfeleimnek, függetlenné kell válnom. A megtakarítások, és hitelek világa nem egyszerű, sokszor átláthatatlannak tűnik, de mindenkinek létezik jó megoldás, és én ezt segítek megtalálni.

Dr Vidovics Regina

Ügyvéd

2008 ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Állam - és Jogtudományi Karán, önálló ügyvédi tevékenységemet 2013-óta főként Dunaújvárosban és vonzáskörzetében, de igény esetén az ország bármely pontján végzem. Fontosnak tartom, hogy minden ügyet egyedien kell kezelni, hogy mindenkinek a legideálisabb megoldást tudjam megtalálni. Ingatlanjog mellett foglalkozok cégjogi, öröklési jogi kérdésekkel, okiratok szerkesztésével is, aminek köszönhetően teljes körű szolgáltatást tudok nyújtani ügyfeleimnek.