Szolgáltatásaink

Ingatlanértékesítés

Egy lakás, ház eladása első pillantásra egyszerűnek tűnik, azonban mivel, nagy általánosságban nem adunk-veszünk ingatlanokat havi rendszerességgel, érdemes szakemberhez fordulni. Hogy miben tudunk segíteni? Kezdve a profi hirdetés elkészítésétől, a szakértői értékesítésen át végig kísérjük a folyamatot. Minden adásvétel személyes ügy számunkra, és az a célunk, hogy minden terhet levegyünk megbízónk válláról. Mi hirdetünk, bemutatjuk az ingatlant, intézzük az áralkut, elkísérjük az ügyvédhez, sőt igény esetén akár a közművek átírásában is segítünk. Mivel ez a szakmánk, teljes körűen ismerjük a vonatkozó jogszabályi, és gazdasági hátteret, rengeteg hibát és későbbi problémát tudunk megelőzni a megfelelő eljárásmóddal. Kiterjedt ügyfélkapcsolati hálónknak köszönhetően, garantáltan hamarabb, és jobb áron tudjuk eladni az ingatlant, mintha egyedül próbálkozna. Tegyen egy próbát, nem fog csalódni bennük.

Hitel ügyintézés

A hitelek világa bonyolult rendszer, és egy kívül álló számára sokszor áttekinthetetlen. Kollégáink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és független hitel szakértők. Ez azért fontos önnek, mert nem kötődünk semelyik pénzintézethez, egyetlen mércénk van, hogy az ön számára legkedvezőbb ajánlatott találhassuk meg. Ugyanakkor bizonyos partner bankoknál akár olyan egyedi ajánlatokat is tudunk nyújtani, amiket máshol nem érhet el. Célunk, hogy maximális rugalmassággal, diszkrécióval vegyük le az Ön válláról az ügyintézéssel járó feladatokat.  Minden ügyet egyedileg kezelünk, és minden problémára megtaláljuk a megoldást! Szolgáltatásunk díjmentes!

Pénzügyi tanácsadás

Pénzügyei mindenkinek vannak, azonban kevesen terveznek tudatosan, hosszú távon előre. Pénzügyi szoftverünk segítségével fel tudjuk térképezni az ön jelenlegi pénzügyi helyzetét, megtaláljuk a gyenge pontokat, és megkeressük ezekre a megoldásokat. Az első lépés, hogy rá álljunk a mérlegre, felmérjük, hol tartunk most, és hova akarunk eljutni. A konzultáció díjmentes!

Biztosítási ügyintézés

A biztosítások nyugalmunk zálogai. Sajnos nem kívánt események sosem akkor történnek velünk, amikor várjuk, és jó érzés, ha a baj megtörténtekor van kire számítanunk. Egy biztosítás kötésekor most veszünk le terhet, jövőbeli önmagunk válláról.
Szakértőnk segít felmérni, hogy van e szüksége biztosításra, ha igen milyen típusúra. Teljes körű ügyintézés, élet vagyon, de akár kötelező biztosítások esetén is. 

Lakás Aszisztencia

Lakás Aszisztencia szolgáltatásunk azoknak szól, akik az ingatlan befektetésüket passziv jövedelemként szeretnék élvezni. Ennek a szolgáltatásnak a lényege,

hogy irodánk minden bérbeadással kapcsolatos feladatott elvégez Ön helyett: beszedjük a bérleti díjakat, illetve a rezsi költségeket, befizetjük a csekkeket, rendszeres időkőzönként ellenőrizzük az ingatlan állapotát, 

és megoldjuk a felmerülő problémákat,  például a betörik egy ablak, vagy le áztat a felső szomszéd,mi intézzük a biztositóval kapcsolatos teendőket, és a helyreállítást. A befolyt bérleti díjakat előre meghatározott módon eljuttajuk Önnek, így semmi más dolga nincs, mint élvezni befektetése hozamát. Amennyiben érdekli szolgáltatásunk, kérem vegye fel velünk a kapcsolatott.