Eladó otthonos kis kettő szobás lakás Dunaújváros csendes részén

Eladó egy Dunaújváros, csendes, családbarát részén egy negyedik emeleti, 46m2 es kettő szobás panel lakás. Az ingatlan az elmúlt évek során, több részletben újult meg, a kisebbik szoba laminált parketta, a nagyobbik padlószőnyeg a többi helység járólapos burkolattal rendelkezik. A nyílás zárók korszerű, hőszigetelt műanyag ablakok, részben redőnnyel, és szúnyoghálóval felszerelve, a bejárati ajtó több ponton záródó, biztonsági ajtó.
A konyhabútor egyedi készítésű, praktikus kialakítású, beépített bútor A lakás otthonos hangulatú, csendes lépcsőházban található, a szomszédok kedves, probléma mentes emberek. A környéken több parkoló, valóban jó parkolási lehetőségekkel. A közelben több bevásárlási lehetőség, buszmegálló, parkos, sétálgatós zöld részek találhatóak.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, kialakításának, és alacsony rezsi költségének köszönhetően akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 21.490.000