Eladó frissen felújított 2+1 félszobás belvárosi lakás

Eladó Dunaújváros belvárosának legkedveltebb részén, egy első emeleti, 56m2 es kettő+1 félszobás tégla lakás.
Az ingatlan frissen felújított, a felújítás óta nem lakta senki. A nyílászárok jó minőségű, hőszigetelt ablakok, a bejárati ajtó több ponton záródó,acél biztonsági ajtó. A beltéri ajtók is cserélve lettek. A  szobák laminált parketta, a többi helység minőségi járólapos burkolatot kapott. A fürdőben praktikus, épített zuhanyzó került ki alakításra. A csőrendszer, valamint a villanyvezetékek cseréje megtörtént.
Az ingatlan a belváros kedvelt, ámde csendes utcájában található, az ablakok parkra néznek. A közelben buszmegálló, piac, városközpont, és egy perc séta a Duna part.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 27.900.000
Érdeklődni: 06209596930