Eladó, Dunaújváros Római városrész, átalakított 2+félszobás lakás

Eladó Dunaújváros kedvelt, belvároshoz közeli részén, a Római városrész elején, frissen tető szigetelt kilenc emeletes lépcsőház kilencedik emeletén, egy egyedileg, és igényesen átalakított, kettő+félszobás panel lakás.
Az ingatlan az elmúlt évek során több részletben újult meg, a felújítások során mindig kiváló minőségű alapanyagokat használtak. A nagyobbik szobát ytong fallal osztották ketté, a természetes fény átvezetéséhez üvegtéglát, illetve üvegbetéteket használtak, a képeken látható módon.
Az erkélyről pazar kilátás nyílik a városra, pár éve beépítésre került, ezzel is növelve a praktikusan használható terültetett, és az energia hatékonyságot.
A szobák laminált parketta, a többi helység járólapos burkolatot kapott. A nyílászárok korszerű, hőszigetelt műanyag ablakok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve, a bejárati ajtó több ponton záródó, acél biztonsági ajtó. A felújítások során vízvezetékeket, valamint a villanyvezetékeket részben cserélték.A konyhába egyedi, praktikus kialakítású konyhabútor került be építésre.
A lépcsőház rendezett, a lakó közösség barátságos, probléma mentes. A közelben több parkoló, valóban jó parkolási lehetőségekkel, bevásárlási lehetőségek, posta, gyógyszertár, buszmegálló.
A tetőszigetelésnek köszönhetően ázás mentes a lakás, valamint a lépcsőház össze van kötve a szomszéd épülettel, így karbantartás esetén is megoldható a lifthasználat.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 22.900.000

Érdeklődni: 06209596930