Eladó Dunaújváros központjában 192m2 es üzlethelyiség

Eladó Dunaújváros központi helyén,a Piactéri szolgáltatóházban, egy 192 m2-es üzlethelyiség. Az ingatlan remek helyen helyezkedik el, a közelben buszpályaudvar, egyetem, közvetlenül előtte pedig nagy parkoló, egész nap kiváló parkolási lehetőséggel. Az épület tégla, a helység pinceszinten helyezkedik el, a hűtés-fűtést nagy teljesítményű klímaberendezésekkel oldották meg, így az állandóan kellemes hőmérséklet ellenére is sikerül alacsonyan tartani a rezsi költségeket.
A helyiség remek tagoltságú, az elmúlt években konditeremként működött, így kiválóan alkalmas bármilyen hasonló tevékenység végzésére. A burkolat hibátlan állapotú sportpadló, a mellékhelyiség és a mosdó jó minőségű járólap. A villanyrendszer bővítve, 3*40 amper áll rendelkezésre.
Az ingatlan tehermentes, kifizetés után birtokba vehető. Ideális bármilyen sporttal kapcsolatos tevékenységre, illetve egyéb üzleti, könnyűipari, szolgáltatói tevékenységre.
Amennyiben nem szeretne ingatlant vásárolni, jelen esetben bérlésre is van lehetőség, hosszú távú szerződés esetén.
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni ingatlan vásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 20.990.000 ft
Bérleti díj: 200.000 ft

Érdeklődni: 06205169811