Eladó Dunaújváros belváros-közeli,másfél szobás panel lakás

Eladó Dunaújváros belváros közeli, ámde csendes utcájában, frissen tető szigetelt négy emeletes épület, negyedik emeletén, egy 35m2 es, másfél szobás/egy szoba+étkezős panel lakás.
Az ingatlan az elmúlt évek során több részletben újult meg. A nyílászárok korszerű, hőszigetelt műanyag ablakok, valamint a nagyobbik szobából nyíló francia erkély ajtaja is cserélt. A szoba parketta, a többi helység linóleumos burkolattal rendelkezik. A folyosón, és a kisebbik szobában praktikus, jól pakolható beépített szekrény található.
A lakás nyugati fekvésű, folyamatosan karbantartott, saját zárható pincerésszel rendelkezik.
A lépcsőház rendezett, a lakó közösség barátságos, probléma mentes. A közelben több bevásárlási lehetőség, iskola, buszmegálló, valamint parkoló, jó parkolási lehetőségekkel.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 16.900.000

Érdeklődni: 06209596930

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu