Eladó DUnaújváros Béke városrészi, átlagos állapotú, kettő szobás panel lakás

Eladó Dunaújváros családbarát, zöldövezeti részén, a Béke városrészben, egy kettő szobás, harmadik emeleti, erkélyes panel lakás.
Az ingatlan szobái egybe és külön is nyílnak, padlószőnyeg, a fürdő járólap, a többi helység linóleum burkolattal rendelkeznek.Az ablakok korszerű, hőszigetelt műanyag ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve. A fürdő felújítása során, épített zuhanyzó került kialakításra. A konyhába új, praktikus konyhabútor található.
A lakáshoz tartozik egy, zárható előtér, ami egyrészt praktikus, plusz előszobaként funkcionálhat, másrészt biztonsági, kényelmi szempontból is előnyös.
A lépcsőház rendezett, a lakó közösség barátságos, probléma mentes. A közelben több bevásárlási lehetőség, óvoda, buszmegálló, valamint nagy parkoló, valóban jó parkolási lehetőséggel.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 19.900.000

Érdeklődni: 06209596930

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu