Eladó kettő szobás tágas tégla lakás DUnaújvárosban

Eladó Dunaújváros kedvelt, belvároshoz és a Duna parthoz is közeli részén egy kettő külön nyíló szobás, nagy fürdős nagy konyhás tégla lakás. Az ingatlan négyszintes épület negyedik emeletén található
A lakás átlagos állapotú, az elmúlt években a szobák laminált parketta, a többi helység járólapos burkolatot kaptak. A nyílászárok jól záródó, dupla fa ablakok, redőnnyel felszerelve.
A lépcsőház rendezett, a lakó közösség csendes, barátságos, probléma mentes. A környéken több nagy parkoló, valóban jó parkolási lehetőségekkel, szupermarket, buszmegálló, illetve egy percre a Duna part illetve a Belváros.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 18.490.000
Érdeklődni: 06205169811