Eladó hangulatos családi ház Nagyvenyim- Mélykúton

Eladó családi ház Dunaújvárostól 5 percre, Nagyvenyim- Mélykúton. Csendes, barátságos kis település, falusi hangulattal, távol a nyüzsgéstől, mégis a város szomszédságában. DUnaújváros 5-10 perc kocsival, Székesfehérvár 45 perc, Budapest egy óra.
Klasszikus vályog falazatú parasztház, pár éve esett át felújításokon. A nyílászárok korszerű, hőszigetelt műanyag ablakokra lettek cserélve, az egyik szoba laminált parketta, a többi helység járólapos burkolatot kapott.A villanyvezetékek cseréje megtörtént, valamint 3 évvel ezelőtt teljes tetőfelújítás- szerkezeti és héjazati, 30 éves bramac garanciával.
A szobák külön és egymásból is nyílnak, a kazánház az udvarról, és a házból is megközelíthető.
A kertben egy külön álló, 17 m2 es alápincézett, blokkos építésű házikó, ami ideális nyári konyhának, illetve külön lakrésznek is. A nyílászárok ezen az épületen is cseréltek.
Az udvar első részén egy gondozott kis pihenő liget található, ahogy haladunk hátra garázs, szerszámtároló, majd egy nagyobb udvar leválasztva, gyümölcsfákkal.
Az épület szerkezetileg vályog, alapozása tégla vagy beton. Falak nem vizesednek.
A szomszédok barátságosak, probléma mentesek, rendezett, nyugodt utca.
Ideális választás, aki nyugodt környezetben szeretné kipihenni a mindennapos rohanást, de nem akar távolra költözni a várostól. Kialakitása miatt számos lehetőséget rejt, akár vállalkozáshoz is ideáli ingatlan.
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 13.790.000

Érdkelődni: 06209596930

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu