Eladó egy plusz kettő fél szobás tégla lakás Dunaújvárosban

Eladó Dunaújváros kedvelt, csendes, családbarát részén egy harmadik emeleti, egy plusz kettő félszobás tégla lakás.
Az ingatlan az elmúlt évek során több részletben újult meg. A nyílászárók korszerű, műanyag ablakok, a lakás esztétikus járólapos burkoltatott kapott, a konyhába praktikus, egyedi konyhabútor került be építésre.
A nagyobbik szobából nyílik egy kis erkély, de mindegyik szoba nagy, világos ablakokkal rendelkezik, valamint mindegyik szoba külön nyíló.
A lépcsőház rendezett, a lakó közösség csendes, barátságos. A ház eljött, és mellett is nagy parkoló található, ahol mindig van szabad hely. A társasház udvarán kutya futtató, valamint egy kis játszótér is ki alakításra került. Mivel ki esik a város forgatagától, ide azok járnak csak ki akik itt dolgoznak illetve itt laknak.
A közelben buszmegálló, kis bolt, valamint kocsival egy perc a hatos út, és öt perc a Hankook.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, egyedi kialakításának, és alacsony rezsi költségének köszönhetően akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 18.490.000

Érdeklödni: 06205169811

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu