Eladó egy hangulatos családi ház Perkátán

Eladó egy kettő szintes, 180 m2 es szép állapotú családi ház Perkáta kedvelt, nyugodt részén, Dunaújvárostól 10, Budapesttől 45 percnyire.
Az ingatlan a 90-es években készült el, de tulajdonosai azóta is jó gazda módjára újitgatták, és tartották karban.A közelmúltban került be építésre egy cserépkályha a földszinten- a fűtésről emellett egy hibátlan állapotú, vegyes tüzelésű kazán gondoskodik-, a nyílás zárókat korszerű, hőszigetelt műanyag ablakokra cserélték, szúnyoghálóval felszerelve, a bejárati ajtó több ponton záródó, biztonsági ajtó. A tető fél éve lett cserélve- szerkezet felújítás és héjazat csere is megtörtént. A villany vezetékek jó állapotú réz kábelek.
A szobák laminált parketta illetve szőnyegpadlós burkolattal rendelkeznek, a többi helység járólapos, illetve linóleumos A konyhába praktikus, egyedi készítésű konyha bútor, egy szinte teljesen új ( 4 hónapos) villanytűzhellyel.
Az ingatlan földszintjén egy tágas közösségi tér- cserépkályhával- a szintén tágas, világos konyha, spájz, egy mellékhelyiség, és egy mosókonyha található. A földszintről juthatunk be a garázsba is, ami aknával rendelkezik. A garázson kívül egy fedett kocsibeálló is is rendelkezésre áll.
Az emeleten található három szoba, illetve a fürdő.
A két szobát össze kötő hatalmas erkélyről különleges kilátás nyílik, érezhető a vidéki idill nyugalma.
A ház mögött kisebb gazdasági épület, állatártásra alkalmas udvar, emögött pedig akár kerté is alakítható telekrész található. Az öntözést egy bő vizű, ásott kútból lehet megoldani.
A ház Perkáta egy csendes, rendezett utcájában található, kedves, probléma mentes szomszédokkal.
Irányár: 38.900.000