Eladó Dunaújvárosban, belváros közeli, gyönyörű 1+3 szobás tetőtéri lakás

Eladó Dunaújváros belváros közeli, kiváló állapotú, hangulatos tetőtéri lakás.
Az ingatlan négy emeletes épület, negyedik emeletén helyezkedik el, ezen a szinten kettő tetőtéri lakás található, és a szint zárható. A tető hő és víz szigetelt, hibátlan állapotú. A lakás 103m2 amiből a hasznos alapterület 88 m2, minden helységet tágas, kényelmes terek jellemeznek.
Az ingatlan az elmúlt években több részletben esett át felújításokon. A nyílászárok korszerű hőszigetelt műanyag ablakok, redőnnyel szúnyoghálóval felszerelve, a bejárati ajtó több ponton záródó, biztonsági ajtó. A beltéri ajtók cseréje is megtörtént, a lakás hangulatához illő fa ajtókra. A szobák laminált parketta, a nappali hajópadló, a többi helység járólapos burkolatot kapott.
Az ingatlan levált a központi fűtésről, a kellemes meleget és a forró vizet egy kombi kazán biztosítja, ezzel havonta több ezer forintot spórolva a tulajnak.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan! A közelben több parkoló, valóban jó parkolási lehetőségekkel, iskolák, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló.
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 25.490.000

Érdeklödni. 06209596930

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu