Eladó Dunaújvárosban belváros és egyetem közeli kettő szobás tégla lakás

Eladó egy Dunaújváros belváros és Egyetem közeli, kettő szobás, 51m2 es, harmadik emeleti tégla lakás.
Az ingatlan az elmúlt évek során több részletben újult meg, de egy igény esetén esztétikai felújítást igényel. A nyílászárok hőszigetelt, műanyag ablakok, redőnnyel felszerelve,  a szobák burkolata parketta, a többi helység hagyományos járólap, PVC burkolattal. A villanyvezetékek cseréje részben megtörtént.A lakás ablakai belső parkra néznek, így annak ellenére hogy forgalmas, központi helyen található, csendes. A lakás berendezése igény esetén a vételár részét képezi.
A lépcsőház rendezett, a szomszédok barátságosak, probléma mentesek.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan! A közelben több parkoló jó parkolási lehetőségekkel, iskolák, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló.
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 20.490.000

Érdeklödni: 06209596930

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu