Eladó Dunaújvárosban 3 szobás, 72m2 es panel lakás

Eladó Dunaújváros kedvelt, családbarát zöldövezeti részén, egy negyedik emeleti, 3 szobás 72 m2 es panel lakás.
Az ingatlan műszakilag jó állapotú, az elmúlt évek során folyamatos felújításokon esett át. A villanyvezetékek cseréje megtörtént, a nyílászárok korszerű, hőszigetelt műanyag ablakok, szúnyoghálóval felszerelve. A szobák laminált parketta, a többi helység pvc burkolattal rendelkezik. A lakásba lépve egy tágas előtérbe érkezünk, ami jelenleg étkezőként is funkcionál. A három szoba folyosóról nyílik, a nagyobbik szobából juthatunk ki a tágas erkélyre. A két kisebb szoba külön és egybe is nyílik. A konyha szintén tágas, nagy ablakkal rendelkezik, így egész nap világos, praktikus egyedi konyhabútorral van felszerelve.
A lépcsőház rendezett, a lakó közösség csendes, barátságos, probléma mentes.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, alacsony árának illetve rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan! Igény esetén a jelenlegi bútorzat a vételár részét képezi! A közelben több parkoló, valóban jó parkolási lehetőségekkel, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló.
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 26.900.000

Érdeklödni: 06205169811

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu