Eladó Dunaújváros, második emeleti 3 szobás lakás

Eladó Dunaújváros csendes, kertvárosias részén, egy 60m2 es három szobás, második emeleti lakás.
Az épület kettő szintes, plusz padlástér, a lakás a második emeleten található, 80m2, amiből a hasznos alapterület 60m2.
A szobák külön nyílnak, laminált parketta, illetve padlószőnyeg burkolattal rendelkeznek, a többi helység járólapos. A nyílászárok jó minőségű, hőszigetelt fa ablakok, a bejárati ajtó több ponton záródó fa biztonsági ajtó. A tágas konyhába egyedi konyhabútor került beépitésre, a fűtést korszerű lapradiátorok biztosítják. A háznak saját kazánja van, a közös költség 16.000 ft, ez tartalmazza a fűtés költségét is!
Az ingatlan a város egyik legnyugodtabb, legbarátságosabb részén található. Autóval 5 perc a belváros, és az autópálya is, és a parkolóban mindig van szabad hely. A buszközlekedés is kiváló.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Ár: 20.490.000
érdeklödni: 06209596930

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu