Eladó Dunaújváros legfrekventáltabb belvárosi részén, igényesen felújított tégla lakás

Eladó Dunaújváros belvárosának egyik legfrekventáltabb részén, egy 64 m2 es kettő szobás+ amerikai konyhás nappalival rendelkező, tégla lakás.
Az ingatlan mind műszakilag, mind esztétikailag felújított. A víz- illetve villanyvezetékek cseréje megtörtént, és korszerű riasztórendszer került kialakitásra. A felújítás során a fürdő és a mellékhelyiség járólapos, a többi helység laminált parkettás burkolatot kapott. A nyílászárók korszerű, hőszigetelt ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A munkálatok során minőségi, időtálló alapanyagokat használtak fel. Ki alakításra került egy tágas, amerikai konyhás nappali, ebből nyílik a parkra néző erkély. A kettő hálószoba külön nyílik, a nagyobbik hálószobába egyedi készítésű gardrób lett beépítve. Az egyedi készítésű, praktikus konyhabútor, valamint a többi beépített bútor is a vételár részét képezi.
Az ingatlan remek elosztásának, tágas tereinek köszönhetően ideális lehet fiatal pároknak, családoknak is. Kellemes hangulatú otthon, ahova jó hazatérni.
A lépcsőház rendezett, a szomszédok barátságosak, probléma mentesek. A környéken több parkoló, iskola, játszótér, bevásárlási lehetőségek valamint buszmegálló is található.
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Az irányár :28.790.000

Kapcsolatfelvétel telefonon: 06209596930

E-mail: kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu