Eladó Dunaújváros legfrekventáltabb belvárosi részén egy gyönyörű tetőtéri lakás

Eladó Dunaújváros legfrekventáltabb, belvárosi részén, egy 100m2 es, egy+3 félszobás szép állapotú tetőtéri lakás. Az ingatlan hasznos alapterülete 78 m2,  a szobák külön nyílnak, tágas konyha, fürdő, és hatalmas nappali.
A lakás az elmúlt évek során több részletben esett át felújításokon. A nyílászárok jól záródó egyedi ablakok, a hatalmas nappali ablakai dupla kamrás, hőszigetelt ablakok, amikből gyönyörű, Dunára néző panoráma nyílik. A beltéri ajtók is a lakás hangulatának megfelelő, egyedi ajtók, valamint a konyhabútor is praktikus, egyedi készítésűre lett cserélve. Az ingatlan fűtését saját gázkazán biztosítja meg, egy éve lett cserélve, ebből kifolyólag garanciális.Aki egy belvároshoz és a Duna parthoz is közeli, ámde csendes, tágas terekkel rendelkező, nagyobb család számára is élhető otthont keres, annak ez az ingatlan ideális választás! 
A lépcsőház rendezett, a lakó közösség csendes barátságos. A tetőtér külön le van választva, ezen a szinten kettő lakás található. Ez a lakás remek elhelyezkedésének, egyedi ki alakításának és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!   A közelben több parkoló, valóban jó parkolási lehetőségekkel, iskolák, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló.
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 33.990.000

Érdeklődni: 06205169811