Eladó Dunaújváros frekventált részén egy szép állapotú, kettő szobás, nagy konyhás tégla lakás.

Eladó Dunaújváros frekventált részén egy szép állapotú, 52m2-es kettő szobás, nagy konyhás tégla lakás.
Az ingatlan az elmúlt évek során több ízben esett át felújításokon. A szobák laminált parketta, a többi helység járólapos burkolatot kapott. A nyílászárok jól záródó fa ablakok, amik a belső kertre néznek. Az egyedi készítésű konyhabútor gépesítve a vételár részét képezi.
A lépcsőház rendezett, a szomszédok barátságosak probléma mentesek. Dunaújváros kedvelt részén található lakás, mely ideális lehet akár első lakásnak, pároknak, illetve elosztása miatt családok számára is. A közelben található több bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, illetve több parkoló, jó parkolási lehetőségekkel.A városközpont 3 perc sétára található.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 15.990.000