Eladó Dunaújváros Duna part földszinti lakás

Dunaújváros frekventált, Duna-parthoz  és a belvároshoz is közeli részén eladó, egy kettő szobás földszinti lakás. Az ingatlan 54 m2, kettő külön nyíló szoba, nagy konyha, spájz és egy szintén tágas fürdő-wc-ből áll. A szobák parketta, a többi helység pvc burkolattal rendelkezik, a nyílászárok hőszigetelt műanyag ablakok, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelve.
A lépcsőház rendezett, a lakó közösség csendes barátságos. A környék parkosított, a lépcsőházak előtt kis virágoskertek találhatóak, a közelben több parkoló, jó parkolási lehetőséggel, buszmegálló, bevásárlási lehetőség, és a Belváros valamint a Duna-part is 1 perc séta.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, alacsony árának illetve rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 22.790.000 helyett! :21.490.000 ! ft
Érdeklödni: 06205169811

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu