Eladó Dunaújváros belvárosi kettő szobás tégla lakás

Eladó Dunaújváros belvárosi kettő szobás,  52m2 es, harmadik emeleti tégla lakás.
Az ingatlan a belváros egyik legkedveltebb részén található, ablakai belső udvarra néznek, így a központi elhelyezkedés ellenére csendes.
Az elmúlt években több részletben esett át felújításon. a szobák parketta, a többi helység járólapos burkolatot kapott. A nyílászárok jól záródó fa ablakok.A konyhába praktikus, egyedi konyhabútor került be építésre, valamint a lakás egy kisebb spájzzal- tárolóval is rendelkezik.
A nagyobbik szobához egy tágas erkély is tartozik, ami szintén a belső udvarra néz, így csendes, ideális helyszín egy reggeli kávé elfogyasztásához.
A lépcsőház rendezett, a szomszédok barátságosak, probléma mentesek.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan! A közelben több parkoló, valóban jó parkolási lehetőségekkel, iskolák, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló.
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 19.990.000
Érdeklödni. 06205169811

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu