Eladó Dunaújváros belvárosi, átalakított, 2+1 félszobás panel lakás

Eladó Dunaújváros belvárosában egy 59 m2-es átalakított, 2+1 félszobás panel lakás.
Az ingatlan 10 emeletes, lépcsőház 9. emeletén helyezkedik el. A a szomszéd lépcsőház átjárható a 10. emeleten, így ha a mi liftünk éppen karbantartás alatt van, akkor sem kell lépcsőt mászni.
A lakás pár éve átalakításon, és felújításon esett át, a nagyobbik szobából leválasztásra került egy félszoba, be építésre került, egy új, praktikus konyhabútor, valamint a fürdőszoba is megújult. A konyhában járólap, a szobákban szőnyegpadló, a többi helységben linóleum burkolat található. A nyílászárok jól záródó fa ablakok. A lakás az elmúlt években bérbe volt adva, így egy esztétikai felújítást igényel.
A lépcsőház rendezett, a lakó közösség barátságos, probléma mentes. 
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan! A közelben több parkoló, valóban jó parkolási lehetőségekkel, iskolák, bevásárlási lehetőségek, városközpont.
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 15.490.000

Érdeklődni: 06205169811

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu