Eladó Dunaújváros belvárosában egy három szobás panel lakás

Eladó Dunaújváros belvárosának kedvelt, csendes részén, egy 64m2-es, három szobás panel lakás.
Az ingatlan költözhető, de  a leendő tulajdonos saját igénye szerint újíthatja fel. A konyha még az eredeti mozaik köves, a többi helység pvc burkolattal rendelkezik. A nyílászárok jól záródó, jó állapotú fa ablakok. A nagyobbik szobából nyílik egy kis francia erkély.
A szobák külön nyílnak, mindegyik világos nagy ablakkal rendelkezik. A lakás 4 emeletes társasház negyedik emeletén helyezkedik el, az épület tető szigetelését az elmúlt években újították meg, így ázás mentes. A lépcsőház rendezett, a lakó közösség csendes, barátságos probléma mentes.
A lakás Dunaújváros abszolút központjában helyezkedik el, egy perc a Duna part, a városháza, és a központ. A közelben több parkoló, valóban jó parkolási lehetőségekkel, valamint helyi és távolsági buszmegálló.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, egyedi kialakításának, és alacsony rezsi költségének köszönhetően akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 19.490.000

Érdeklődni: 06205169811

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu