Eladó Dunaújváros belváros közeli, kettő szobás panel lakás

Eladó Dunaújváros belváros közeli, kettő szobás, 54m2 es panel lakás.
Az ingatlan 10 emeletes épület hetedik szintjén helyezkedik el. A lépcsőház rendezett, tiszta, a lakó közösség probléma mentes, barátságos.  A lakás az elmúlt évek során, több részletben esett át felújításokon. A nyílászárók korszerű, hőszigetelt műanyag ablakok, szúnyoghálóval felszerelve, a bejárati ajtó több ponton záródó, acél biztonsági ajtó. A szobák laminált parketta, a fürdő pvc, a többi helység járólapos burkolatot kapott. 
A konyhába egyedi készítésű, praktikus konyhabútor került be építésre, valamint a felújítás során cserélték a villany vezetékeket, és a csőrendszert. 
A nagyobbik szobából nyílik a tágas erkély, amelyről gyönyörű kilátás nyílik a városra. 
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, alacsony árának illetve rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan! Igény esetén a jelenlegi bútorzat a vételár részét képezi! A közelben több parkoló, valóban jó parkolási lehetőségekkel, iskolák, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, és a városközpont.
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 20.000.000

Érdeklödni: 06205169811

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu