Eladó Dunaújváros, belváros közeli kettő szobás földszinti tégla lakás

Eladó egy Dunaújváros, belváros közeli, földszinti kettő szobás 46m2 es tégla lakás.
Az ingatlan felújítás előtt áll, a jelenlegi tulajdonos rendelő szerette volna alakítani, az ehhez szükséges munkálatokat megkezdték, azonban jelenleg még akár lakásként, akár kis ráfordítással irodaként illetve rendelőként is kialakítható.
A szobák egymásból nyílnak, és parketta,  a többi helység PVC burkolattal rendelkezik. A nyílászárok redőnnyel felszerelt, jól záródó fa nyílászárok.
A jelenlegi tulajdonos a szobák burkolásához szükséges laminált parkettát megvásárolta, igény esetén ez a vételár részét képezi.
A lakás Dunaújváros belvárosától 10 perc sétára helyezkedik el, csendes nyugodt utcában, a közelben több parkoló, jó parkolási lehetőségekkel, bevásárlási lehetőségek, iskolás, óvodák.
A lépcsőház rendezett, a szomszédok barátságosak, probléma mentesek.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 19.900.000

Érdeklödni. 06205169811

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu