Eladó Dunaújváros belváros közeli kettő szobás felújított panel lakás

Eladó Dunaújváros belváros közeli, negyedik emeleti, 52m2 es  kettő szobás, erkélyes panel lakás. Az ingatlan az elmúlt évek során, több részletben esett át felújításon. A szobák laminált parketta, a többi helység jó minőségű, járólapos burkolatot kapott. Az ablakok hőszigetelt, redőnnyel felszerelt műanyag ablakok, a bejárati ajtó több ponton záródó, acél biztonsági ajtó, és a beltéri ajtók cseréje is megtörtént. A felújítás során a villanyvezetékeket, és a csőrendszert is cserélték, valamint praktikus, egyedi készítésű konyhabútor került beépitésre. Az erkély és az ablakok hátsó parkra néznek, így a lakás egész nap csendes.
A felújítások során a tulajdonosok minőségi és ízléses alapanyagokkal dolgoztak, hosszú távra tervezve.A lépcsőház rendezett, a szomszédok barátságosak, probléma mentesek.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan! A közelben több parkoló, valóban jó parkolási lehetőségekkel, iskolák, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, és a belváros.
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 22.490.000 ft

Érdeklödni: 06205169811

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu