Eladó Dunaújváros belváros közeli felújított tégla lakás

Eladó Dunaújváros, belváros közeli, igényesen felújított,földszinti, kettő szobás 54 m2 es tégla lakás.
Az ingatlan egy éve újították fel, saját részre a tulajdonosok, azonban külföldre költözés miatt eladóvá vált, nem sokat használták.
A szobákban laminált parketta, a többi helységben minőségi járólap burkolat található, a nyílászárok korszerű, műanyag ablakok, redőnnyel szúnyoghálóval felszerelve, a bejárati ajtó több ponton záródó, acél biztonsági ajtó. A szobákban hang- és hőszigeteléssel ellátott, gipszkarton előtétfalak találhatóak, valamint szintén gipszkarton állmenyezett, korszerű led világítással. Az ingatlanban a villanyvezetékek valamint a vízhálózat cseréje megtörtént. fürdőben épített zuhanyzó került ki alakításra. A konyhába egyedi készíttetésű, praktikus konyhabútor, gépesítve került be építésre. A konyhából nyílik egy szintén nagyon praktikus spájz is.
Felújítás során kiváló minőségű alapanyagokat használtak fel, megbízható mesteremberek, saját célra készült.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének és állapotának, egyedi kialakításának, és alacsony rezsi költségének köszönhetően akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 27.990.000
Érdeklődni: 06205169811