Eladó Dunaújváros belváros közeli, 59m2 es panel lakás

Eladó Dunaújváros, belváros közeli, 59m2 es kettő szoba+hallos panel lakás. Az ingatlan tízemeletes,szigetelt  épület nyolcadik emeletén helyezkedik el. A lépcsőház dupla liftes, így egy esetleges karbantartás során sem kell lépcsőzni.
A lakás az elmúlt évek során több részletben esett át felújításon, mely során a szobák laminált parketta, a többi helység járólapos burkolatot kapott. A nyílászárók korszerű, hőszigetelt, műanyag ablakok. A burkolatok, valamint szerkezetileg az ingatlan szép állapotban van, azonban egy esztétikai felújítás igény szerint szükséges.
A lépcsőház rendezett, a szomszédok barátságosak, probléma mentesek.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan! A közelben több parkoló, valóban jó parkolási lehetőségekkel, iskolák, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló.
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 16.990.000
Érdeklödni: 06209596930

kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu