Eladó belváros közeli három szobás első emeletti tégla lakás

Árcsökkenés!!!!
Eladó Dunaújváros belváros közeli, első emeleti, 62 m2-es, kettő szoba+étkezős tégla lakás.
Az ingatlan három emeletes épület első szintjén helyezkedik el. A két szoba külön nyílik, a régi konyhából egy tágas étkezőt alakítottak ki, a harmadik szobából pedig egy konyhát. A lakás kialakítása szerkezetéből adódóan könnyen variálható.
A szobák parketta, a konyha járólapos, a többi helység modern pvc burkolattal rendelkezik. A konyhába praktikus kialakítású, új konyhabútor került be építésre. Az udvar felőli nyílászárok hőszigetelt műanyag ablakokra lettek cserélve, a bejárati ajtó több ponton záródó, acél biztonsági ajtó.A fürdőbe szinte új villanybojler szolgáltatja a meleg vizet.
A lépcsőház rendezett, a szomszédok probléma mentes, barátságos emberek. A lakok részére parkoló hely mindig akad a belső udvarban, de az utca fronton is könnyű megállni. A közelben több bevásárlási lehetőség, posta, gyógyszertár, valamint öt perc séta a városközpont.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, egyedi kialakításának, és alacsony rezsi költségének köszönhetően akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 24.900.000 helyett! 23.490.000!!
Érdeklődni: 06205169811