Eladó 1+3 félszobás lakás Dunaújvárosban

Eladó Dunaújváros belváros közeli, csendes barátságos részén egy második emeleti, egyedi kialakítású 60m2 es panel lakás.
Az ingatlan egy nagy szobával, valamint három félszobával rendelkezik. Az elmúlt években több részletben esett át felújításon, a szobák laminált parketta a fürdő és a mellékhelység minőségi PVC burkolatot kapott, az ablakok korszerű, műanyag nyílászárok, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó.
A lépcsőház rendezett, a lakó közösség csendes, barátságos, probléma mentes. A közelben több parkoló, valóban jó parkolási lehetőségekkel, buszmegálló, valamint bevásárlási lehetőség. A Belváros 10 perc kényelmes séta.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 20.490.000