Eladó 100m2 es, 3 szobás családi ház Mezőfalva kedvelt részén

Eladó Mezőfalva kedvelt, csendes részén, egy 100m2 alapterületű, esztétikailag és műszakilag is jó állapotú salakblokk építésű ház.
Mezőfalva Dunaújvárostól 10 Budapesttől 50 percre található, családias hangulatú falu, remek infrastruktúrával.
A ház tégla építésű, és egy viszonylag nagy, nagyjából 900m2 es telek tartozik hozzá. A tulajdonosok az elmúlt években több részletben újítottak fel, a szobák ablakai korszerű, műanyag nyílászárok, a konyhába pedig hőszigetelt fa ablakok találhatóak.A kettő nagyobb szobában laminált parketta, a kisebbikben linóleum, a fürdőben járólapos, a konyha-étkezőben metlaki burkolat található. Az átépítések során egy sokkal tágasabb, világosabb konyha étkező került ki alakításra, egy épített zuhanyzós fürdő, és egy kis spájz.A házhoz építettek egy kis tárolót-nyári konyhát is, ez igény esetén bentről is megközelíthető.
A villany és vízvezetékek cseréje megtörtént. A fűtésről minden helységben gázkonvektorok gondoskodnak, azonban adott a lehetőség elektromos fűtés kiépítésére is.
Az ingatlan csendes utcában található, szomszédok barátságosak, probléma mentesek. A közelben kis bolt, az utca végén buszmegálló. Akár befektetésnek is ideális, jó áron bérbe adható, alacsony fenntartású ingatlan.
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalom
Irányár: 19.900.000
Érdeklődni: 06205169811
kapcsolat[at]kardaingatlan[dot]hu